Tiimin kehittäminen

Sosiaalisen median mestarikurssi

Sosiaalisen median mestarikurssi on tarkoitettu B2B markkinoinnin ammattilaisille, jotka haluavat ottaa enemmän irti sosiaalisesta mediasta. Valmennuksessa käsitellään omaa/tiimin/organisaation somekäyttäytymistä ja rakennetaan selkeä toimintasuunnitelma sen kehittämiselle.

Valmennuskokonaisuus koostuu kolmesta työpajasta ja valmiiden suunnitelmien läpikäynnistä. Työpajojen välissä valmentaja sparraa osallistujia puhelimitse. Valmennuksen voi ostaa joko yrityskohtaisena toteutuksena tai osallistua avoimeen ryhmään, jolloin valmennusryhmässä on osallistujia eri organisaatioista.

  1. Asetetaan tavoitteet ja suunnitellaan omia teemoja
  2. Valitaan tärkeimmät kanavat ja mietitään miten sisällöntuotanto saadaan toimimaan organisaatiossamme
  3. Tehdään konkreettinen toimintasuunnitelma seuraavalle jaksolle
  4. Analysoidaan ja opitaan tehdyistä suunnitelmista

 

Lue lisää ja lataa esite

Ilmoittaudu valmennukseen

Tubecon 2016 oli Meet & Greetien juhlaa

Kolmatta kertaa järjestetty Tubecon oli isompi kuin koskaan aiemmin. Kymmenien metrien pituiset jonot kertoivat, että nuorille YouTube on yksi tämän hetken tärkeimmistä medioista. Sekunti...Lue lisää blogista

Markkinoinnin Personal Trainer

Toteutatko käytännössä yrityksesi markkinointistrategiaa ja -tavoitteita?Lataa esite Markkinoinnin Personal Trainer-valmennuksesta!
Lue lisää

Tutustu tiimiin

Valmennustiimimme koostuu Zeeland Familyn asiantuntijoista, joista kaikki ovat oman aihealueensa huippuosaajia. Löydä juuri omaan tarpeeseesi sopivat henkilöt! 
Tutustu tiimiin