Tiimin kehittäminen

Myyntivalmennus

Myyntivalmennus on ajankohtainen, kun kaivataan piristystä myyntituloksiin ja halutaan aidosti kehittää omaa toimintaa pohtien myynnin tekemistä asiakkaasta käsin.

Myyjän työ tänä päivänä vaati hyvin monenlaista osaamista. Myyjän tulisi hallita asiakkaan koko ostoprosessi ja asiakasviestintä aina myyntiprosessin eri vaiheiden hallintaan. Tähän kaikkeen hallintaan kun vielä lisätään erilaisiin ihmisiin ja päätöksentekoon vaikuttaminen, niin vähemmästäkin jokin osa-alue on jäänyt vähemmälle kehittämiselle.

Zeeland Familyn myyntivalmennus räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan, vaikka käytämmekin hyväksemme  sekä tutkimustietoa että laajaa kokemustamme eri yrityksistä sekä toimialoita. Valmennuksen teho perustuu käytännön tekemisen ja oikeiden menossa olevien asiakascasejen kehittämiseen.

Hyödyt Zeeland Familyn myyntivalmennuksesta

  • asiakaspolun eri vaiheiden ja asiakasmotiivien ymmärtäminen sekä niiden hyödyntäminen mahdollistaa asiakkaan ostoprosessin ja päätöksenteon nopeutumisen
  • ymmärtää ja osaa hyödyntää laaja-alaisemmin markkinoinnin mahdollisuuksia
  • saa uusia näkökulmia markkinointiin ja intoa myyntityöhön
  • saa ideoita ja työkaluja myyntiprosessin eri vaiheiden kehittämiseen, mm. tarjoustyöskentelyyn
  • lisää suunnitelmallista ja systemaattista toimintaa, jolloin myynnin syklisyys vähenee
  • kasvattaa myyntituloksia – keskimäärin myynnin kasvu vuoden kuluessa valmennuksen aloittamisesta on ollut 20%

 

Haluan kuulla lisää

DIGITALISOI KAIKKI MITÄ VOI DIGITALISOIDA?

Kun yhä suurempi osa ajastamme kohdistuu digitaalisiin kanaviin, on selvää että yritysten panostusten tulisi vastata tätä muutosta. Elämme aikaa, jossa nuorille sukupolville digitaalisuus on normi,...Lue lisää blogista

Valmennus auttoi lisäämään asiakaslähtöisiä kampanjoita

Algol Pharman myynti- ja markkinointitiimi tiivisti yhteistyötään heille räätälöidyllä valmennuksella. Sen ansiosta yhtiön tuotteita on nyt markkinoitu apteekkien asiakkaille uusilla innovatiivisilla tavoilla.

Lue lisää

Myynnin ja markkinoinnin yhteinen sävel löytyi valmennuksen aikana

Algol Trehabin tuote- ja asiakaspäälliköt treenasivat valmennuksen avulla yhdessä tekemistä. Nyt jokainen tiimin jäsen tietää oman roolinsa esimerkiksi lanseerauksien ja kampanjoiden aikana.

Lue lisää