Tiimin kehittäminen

Moderni markkinointitiimi

Tämä valmennus on tarkoitettu sinulle, jolla on niukkojen resurssien tiimi suhteessa markkinoinnilta edellytettävien työmäärien tai laaja-alaisen osaamisen kanssa. Tai sinulle joka mietit miten toimia paremmin kumppaneiden, yhteistyötahojen tai muualla organisaatiossa olevien asiantuntijoidenne kanssa yhdessä. Valmennuksessa etsitään apuja siihen miten rakentaa ja johtaa ihannetiimiä erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin. Mukaan kannattaa ottaa ainakin koko oma tiimi, miksei myös avainhenkilöt omasta organisaatiosta tai tärkeimmät yhteistyökumppanit.

Valmennuksen kokonaiskesto on kaksi kuukautta ja koostuu yhdestä päivän sekä kolmesta puolen päivän mittaisesta valmennuksesta. Jokainen valmennettava saa oman DISC-profiilinsa, oppii arvioimaan millaista ajattelua, osaamista ja tukea haluaa mukaan juuri tähän kyseiseen projektiin/toimeen sekä saa työkaluja yhteistyön tehostamiseen ja erilaisten ihmisten sitouttamiseen.

Haluan kuulla lisää

DIGITALISOI KAIKKI MITÄ VOI DIGITALISOIDA?

Kun yhä suurempi osa ajastamme kohdistuu digitaalisiin kanaviin, on selvää että yritysten panostusten tulisi vastata tätä muutosta. Elämme aikaa, jossa nuorille sukupolville digitaalisuus on normi,...Lue lisää blogista

LähiTapiola treenasi markkinointitiiminsä yhteispeliä

Halusimme kannustaa markkinointitiimiä itsenäisempään toimintakulttuuriin ja auttaa tiimin jäseniä tunnistamaan omat osaamisen kehitysaskeleensa, LähiTapiolan markkinointijohtaja Tomi Kinnunen kertoo.. Lue lisää

Tutustu tiimiin

Valmennustiimimme koostuu Zeeland Familyn asiantuntijoista, joista kaikki ovat oman aihealueensa huippuosaajia. Löydä juuri omaan tarpeeseesi sopivat henkilöt! 
Tutustu tiimiin