Tiimin kehittäminen

Kriisiviestintävalmennus

Ilman pään päällä uhkaavaa kriisiäkin pitäisi esimerkiksi johtoryhmän varata vuosittain ainakin yksi päivä, jonka aikana keskitytään esimerkiksi strategian kiteyttämisen harjoittelemiseen. Usein yritys havahtuu kommunikaatiovalmennuksen tarpeeseen, kun tilanne on jo päällä. Parempi tietysti olisi, jos valmiuksia olisi treenattu jo ennen kuin toimittaja tai kriittinen asiakas koputtaa ovelle.

Kun kriisien hallintaan on valmistauduttu huolella ja kommunikaatiovalmiudet on treenattu priimakuntoon, niin parhaassa tapauksessa normaalikriisit hoituvat omin voimin. Syvässä kriisissä kannattaa aina pyytää ulkopuolisen ammattilaisen tukea.

Haluan kuulla lisää

"Mediavalmennus on tarpeellista kaikille, jotka joutuvat asioimaan toimittajien kanssa. Petteri Väänäsen tietoiskut ja valmennukset ovat antaneet johdollemme niin valmiutta kuin varmuuttakin. Rakennusala herättää helposti suuria tunteita ja pienistäkin asioista saattaa kasvaa todellinen ongelma ilman oikea-aikaista ja suunnitelmallista viestintää. Kiitos Zeeland Familyn tiimi, asioihin on paneuduttu perinpohjaisesti ja ammattimaisesti."

- Ritva Norrgrann, NCC-yhtiöt, viestintäjohtaja

DIGITALISOI KAIKKI MITÄ VOI DIGITALISOIDA?

Kun yhä suurempi osa ajastamme kohdistuu digitaalisiin kanaviin, on selvää että yritysten panostusten tulisi vastata tätä muutosta. Elämme aikaa, jossa nuorille sukupolville digitaalisuus on normi,...Lue lisää blogista

Markkinoinnin Personal Trainer

Toteutatko käytännössä yrityksesi markkinointistrategiaa ja -tavoitteita?Lataa esite Markkinoinnin Personal Trainer-valmennuksesta!
Lue lisää

Tutustu tiimiin

Valmennustiimimme koostuu Zeeland Familyn asiantuntijoista, joista kaikki ovat oman aihealueensa huippuosaajia. Löydä juuri omaan tarpeeseesi sopivat henkilöt! 
Tutustu tiimiin