Johtaminen

Kumppaniverkoston kapellimestari

Kumppaniverkoston kapellimestariksi valmennus on tarkoitettu juuri sinulle, joka haluat parantaa yhteistyötä, saada kumppaneista enemmän irti ja ennen kaikkea saada itsellesi helpommin johdettavan kumppanuusmallin.

Valmennuksen aikana tulet kyseenalaistamaan kaiken tekemisen niin toimintamallin kuin osaamistenkin suhteen. Rakennat itsellesi ja organisaatiollesi tarpeellisen kumppanikartan, jossa mietit mitä osaamista ja milloin sitä tyypillisesti tarvitset onnistuakesi kasvattamaan sekä asiakasarvoa että liiketoimintaa. Tämän lisäksi määrität askeleet, joita tekemällä pääset tavoitteeseesi. Valmennus koostuu kahdesta puolen päivän mittaisesta työpajasta sekä neljästä toteutuksen seuranta- ja tukipalaverista.

Haluan kuulla lisää

DIGITALISOI KAIKKI MITÄ VOI DIGITALISOIDA?

Kun yhä suurempi osa ajastamme kohdistuu digitaalisiin kanaviin, on selvää että yritysten panostusten tulisi vastata tätä muutosta. Elämme aikaa, jossa nuorille sukupolville digitaalisuus on normi,...Lue lisää blogista

Markkinoinnin Personal Trainer

Toteutatko käytännössä yrityksesi markkinointistrategiaa ja -tavoitteita?Lataa esite Markkinoinnin Personal Trainer-valmennuksesta!
Lue lisää

Tutustu tiimiin

Valmennustiimimme koostuu Zeeland Familyn asiantuntijoista, joista kaikki ovat oman aihealueensa huippuosaajia. Löydä juuri omaan tarpeeseesi sopivat henkilöt! 
Tutustu tiimiin