Johtaminen

Ketteräksi 12 viikossa!

Ketteryysvalmennus on tarkoitettu juuri sinulle, joka kaipaat selkeätä muutosta markkinointiviestintätiimiisi toimintaan. Valmennuksen keskeisenä tavoitteena on kasvattaa asiakasarvoa ja nopeuttaa työtä. Valmennus kestää 12 viikkoa. Tänä aikana päivärytminne ja toimintalogiikkanne muuttuvat konkreettisesti.

Uudenlaisen toimintatavan hyötyinä asiakaskokemuksen parantumisen lisäksi on parempi tuotto markkinointi-investoinneille sekä työn merkityksellisyyden kasvu. Työn merkityksellisyyden kasvu valmentamiemme asiakkaiden mukaan johtuu siitä, että oma osaamistaan on helpompi tuoda esiin, pääsee helposti tarttumaan uusiin mahdollisuuksiin ja on ikään kuin pakko löytää aikaa uuden kehittämiselle positiivisessa mielessä. Kahdeksan viikon tehokuuri on oiva muutosjohtamisen paketti, joka sisältää täyden tuen ja toimintamallin oman tiimin uudenlaisen toiminnan käynnistämiseen.

Haluan kuulla lisää

 

Ketteryys toimintatapana voi muuttaa paljon

Olin puhumassa Markkinoinnin viikolla johtamisesta. Kävin puheenvuorojeni jälkeen niin inspiroivia keskusteluja, etten malttanut olla kiteyttämättä asiaani vielä blogikirjoitukseksi. Kuva: Riitta...Lue lisää blogista

Markkinoinnin Personal Trainer

Toteutatko käytännössä yrityksesi markkinointistrategiaa ja -tavoitteita?Lataa esite Markkinoinnin Personal Trainer-valmennuksesta!
Lue lisää

Tutustu tiimiin

Valmennustiimimme koostuu Zeeland Familyn asiantuntijoista, joista kaikki ovat oman aihealueensa huippuosaajia. Löydä juuri omaan tarpeeseesi sopivat henkilöt! 
Tutustu tiimiin