Johtaminen

Jalkauttaminen

Tämä kokonaisuus on tarkoitettu juuri sinulle, joka haluat muuttaa yrityksesi tapaa jalkauttaa asioita (esimerkiksi strategiaa tai vaikkapa uusia toimintamalleja). Usein ajatellaan, että riittävän monta toistoa varmistaa asian perillemenon, mutta tämä pelkästään ei riitä.

Organisaatio koostuu ihmisistä, ja jokaisella heistä on oma ajatus- ja arvomaailma, jonka kautta käsittelemme asioita. Siksi tarvitaan osallistavia elementtejä toistettavien viestien lisäksi.

Muuttaaksemme toimintaamme meidän jokaisen pitää

  • Tietää, mistä tässä asiassa on kysymys, mihin suuntaan ja miksi sinne ollaan menossa
  • Ymmärtää muutostarpeet omassa toiminnassa aiempaan verrattuna
  • Hyväksyä tavoitteet ja tarvittavat toiminnan muutokset henkilökohtaisella tasolla
  • Toimia suunnitelman mukaan arkisessa työssä -> toistoa asiasta ja henkilöstä riippuen päivistä vuosiin
  • Saada palautetta: tietoa, seurantaa onnistumisista ja etenemisestä


Tämän kokonaisuuden aikana rakennamme yhdessä organisaatiollesi sopivan toimintatavan ja sitoutamme sekä tuemme avainhenkilöitä sen toteutuksessa. Kokonaiskesto riippuu mukaan otettavan organisaation koosta sekä jalkautettavan asian laajuudesta. Tuloksia syntyy ja teille muodostuu myös yhteinen toimintatapa (dokumentoitu) ja kyvykkyys viedä jatkossa asioita nopeammin ja tuloksekkaammin läpi organisaation.

Haluan kuulla lisää

DIGITALISOI KAIKKI MITÄ VOI DIGITALISOIDA?

Kun yhä suurempi osa ajastamme kohdistuu digitaalisiin kanaviin, on selvää että yritysten panostusten tulisi vastata tätä muutosta. Elämme aikaa, jossa nuorille sukupolville digitaalisuus on normi,...Lue lisää blogista

Markkinoinnin Personal Trainer

Toteutatko käytännössä yrityksesi markkinointistrategiaa ja -tavoitteita?Lataa esite Markkinoinnin Personal Trainer-valmennuksesta!
Lue lisää

Tutustu tiimiin

Valmennustiimimme koostuu Zeeland Familyn asiantuntijoista, joista kaikki ovat oman aihealueensa huippuosaajia. Löydä juuri omaan tarpeeseesi sopivat henkilöt! 
Tutustu tiimiin